SPANJE

ALTEA 

Elk woonblok bestaat uit vier appartementen, twee bovenwoningen en twee onderwoningen met een eigen groot terras en een tuin.

Op de foto hiernaast is het interieur van een woonkamer afgebeeld.

 

woonkamer

Elke woning heeft de beschikking over een garage en een berging. De indeling van de woning: een woonkamer (zithoek en eethoek) met een open haard en een TV met sattellietontvangst en een videorecorder; een keuken kompleet met kookplaat, oven, magnetron, koelkast met diepvriesvak en een wasmachine; een badkamer met vaste wastafel, toilet, bidet en ligbad; een slaapkamer met een twee-persoons bed, en een slaapkamer met twee een-persoons bedden. Vanuit de woonkamer en vanuit de "ouder-slaapkamer" kan men direct naar het terras.

 

 

Zoals reeds aangegeven, beschikt men over twee zwembaden. Het eerste zwembad is een "privé" zwembad, behorende bij de Urbanisatie van het appartementencomplex 'Residencial Europa', en mag alleen gebruikt worden door de bewoners van Res. Europa. Het tweede, in drie cascaden gebouwde zwembad, kan GRATIS door alle gasten van Altea Hills worden gebruikt, en maakt onderdeel uit van het 5-sterren hotel Melid Altea Hills.